Skjerpings!

Nå er den en god stund siden bloggen er oppdatert! Skjerpings på den fronten der.

Siden sist har det skjedd litt. Vi har vert på ett par rally stevner samt ett agilitystevne. Sistnevnte var vel ett av de beste stevnene vi har vert på. Vi debuterte i agility klasse 2 med ett fint løp men 10 feilpoeng pga riv. Vi startet også hopp klasse 1 og fikk vårt andre napp! Storveis!

Vi har også debutert i rallylydighet klasse 3, men dessverre rotet jeg med en øvelse og vi fik en disk. Agira derimot gjorde en strålende jobb.

Men, nå i helgen gjorde vi det langt bedre! Vi stilte igjen i klasse 3 med godt mot. Vi gjorde det veldig bra og gjorde rett å slett rent bord og vant klasse 3 med 200 poeng og direkte opprykk til Elite! Vilken følelse! 

De siste par-tre årene har Agira vist på konkurranser at hun på en måte ikke trives, er veldig knytt og har den typiske border collie stilen. Det henger nok  sammen med at jeg er kanskje litt spent og små nervøs. Jeg sender nok noen signaler til Agira der jeg ikke helt klarer å stole på at hun gjør de øvelsen jeg ber henne om å gjøre, noe som igjen resulterer i at Agira ikke stoler på meg. Men det stevnet vi gikk i dag var noe helt annet!

Haleføringen til Agira var super! Den logret og hele Agira lyste glede ved å gå konkurranse. Det hang nok sammen med at jeg var sikker på hva jeg drev på med og har trent godt den siste tiden og kan stole på at Agira gjør nøyaktig det jeg ber henne om å gjøre. Det ser du i filmen her:


Planer fremover nå er å starte rallylydighet klasse Elite i slutten av mars i Drammen. Vi har veldig lyst til å prøve å direktekvalifisere oss til Rally NM og ikke minst få ett championat! 

Nå er det bare å legge oss i hardtrening og ha det gøy! 😁


Stolt matmor og Agira med den fine sløyfen 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s