Rally og lp-stevne!

Som tittelen sier, har vi gått rally og lydighetsstevne!

Forrige helg var det duket for rallylydighet hos Flateby hundeklubb. 25 ekvipasjer var påmeldt og Agira gjorde jobben sin og vant sin klasse med 200 poeng av 200 mulige.

Vi har som mål om å direkte kvalifisere oss til rallylydighet NM til neste år, og da trenger vi 3 «napp» som består av de beste poengsummene, som er fått av 3 forskjellige dommere. Nå er første «napp» er på plass! 😁


Nå i helgen gjorde vi ett comeback i lydighet, denne gang i klasse 3. Siden vi ikke har startet lydighet etter at de nye reglene og FCI 3 kom, valgte jeg derfor å starte klasse 3. Øvelsene er nokså like den gamle elite, og vi har som mål å bli norsk lydighetschampion.

For ett comeback! Jeg la lydigheten på hyllen for 3 år siden, da både Agira og jeg ikke syns det var gøy med lydighet. Men det viste seg at Agira fortsatt kunne sine gamle kunstner og storkoste seg i ringen sammen med meg.

Vi havnet til slutt på 1. plass med 272,5 poeng og første premie med cert! Dette ga mersmak og det championatet skal vi klare å nå!


img_4595

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s