Bruksstevne, deby klasse D!

Som tittelen sier, har vi i helgen debutert i bruks. Jeg har lenge tenkt å starte bruks med Agira, og denne helgen startet vi altså bruks rundering.
Hun er stabil når det kommer til lydighet biten, samt at skogsarbeidet begynner å sitte veldig godt.

I bruks kan en hund starte allerede i klasse B om den er blant annet en godkjent redningshund, noe Agira er. Vi har valgt å ikke sarte rett i B. For det første fordi vi ikke har gjennomført MH test, ferdselsprøve eller lignende, og for det andre er jeg helt GRØNN når det kommer til bruks. Jeg har aldri sett eller vært med på ett bruksstevne, så derfor var valget lett, å starte klasse D. Vi trenger konkurranse erfaringer innen bruks.

Og hvilken debut! Vi klarte å gå til 650 poeng av 650 mulige! Det er mange som sier, «ja men, hun går jo tross alt elite lydighet og hun er jo godkjent redningshund».

Ja hva så? Som jeg skrev tidligere, så har vi ALDRI vært med på noe som helst innen bruks tidligere. Og det blir en helt annen setting å gå konkurranse enn å drive med redningsarbeid. Jeg er stolt av oss jeg!

Det neste vi må gjøre nå, er å gjennomføre en ferdelsprøven, noe vi sikter oss inn på til neste år. Vi skal trene jevnt og trutt, og neste gang debuterer vi i klasse C!

Vi kommer nok til å få hard konkurranse opp over i klassene, og det gleder vi oss til!

22894499_10213598031801196_6991692200354621279_n

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s